Malzemeler:

1 kg taze kuşkonmaz
Sos için:
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı sirke
2 adet kuru soğan (ince doğranmış)
4 adet kornişon turşu (înce kıyılmış ),
1 demet maydanoz (ince kıyılmış ),
25 adet kapari
1 adet konserve kırmızıbiber (ince kesilmiş),
Bir miktar hardal,
Toz şeker,

Hazırlanışı:

Kuşkonmazlarısoyun. mutfak ipi ile demet yaparak bir tencereye alın.
Üzerine su, limon suyu ve tuz ekleyin.
Kuşkonmazlar pişene dek haşlayın. sos için Malzemeler:i karıştırın.
Hazırladığınız bu sosu kuşkonmaz demetlerinin üzerine döküp servis yapın.



This entry was posted on 01:55 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: