Malzemeler:

750 gr. kıska (küçük kuru soğan),
600 gr. kuşbaşılık et,
200 gr. nohut,
1 adet domates,
2 adet yeşilbiber,
2 yemek kaşığı sade yağ, tuz, karabiber, limonsuyu,
1 yemek kaşığı salça,
3 bardak su,

Hazırlanışı:

Bir tencerede yağve kuşbaşıetler kavrulur ve salçasıkonulur. İki dakika
Karıştırılır suyu ilave edilir. et pişmeye yakın soyulmuşsoğanlar bütün
Olarak atılır. yeşil biber halka şeklinde doğranır ve yemeğe ilave edilir.
Soğanlar piştikten sonra haşlanmışnohut atılır. domatesin kabuğu
Soyulur, fındık şeklinde doğranır ve pişmekte olan yemeğin üzerine ilave
Edilir. tuz, karabiber, az miktarda nar pekmezi, limon suyu da konduktan
Sonra 5 dakika daha kaynatılır. (suyu azalmışise üzerine sıcak su ilave
Edilir.) yemek servise hazırdır. 


This entry was posted on 13:25 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: