Malzemeler:

250 gr brokoli
200 gr domates
100 gr havuç
1 süs biberi
Tuz
100 gr taze fasulye
2 çorba kaşığı sıvıyağ
3 dişsarmısak
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz

Hazırlanışı:

Brokoliyi yıkayıp küçük parçalara bölün. domateslerin kabuklarınısoyup
Dörde böldükten sonra çekirdeklerini ayıklayın. ardından küçük küplere
Bölün. havuçlan temizleyip verev dilimler halinde doğrayın. biberin
Çekirdeklerini ayıklayıp kıyın. fasulyeleri temizleyip ikiye böldükten sonra
Tuzlu suda 2 dakika kadar haşlayın.
Büyük bir tencerede yağıkızdırın. tencereye brokoli, domates, havuç,
Fasulye ve süs biberini alıp sürekli karıştırarak 3, 4 dakika kadar kavurun.
Sarmısağısoyup ezdikten sonra tencereye ilave edin. maydanozu
Sebzelere ekleyin. türlüyü kısık ateşte 15-20 dakika kadar pişirin. servis
Yapmadan önce tuzla tatlandırın.



This entry was posted on 01:49 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: