Malzemeler:

600 gr süt danası(yağsız but)
500 gr karışık sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert
Sebzeleri tercih edin)
150 gr soyulmuşdomates
1 bağtaze biberiye
1 bağtaze kekik
Zeytinyağı
Tuz
Taze çekilmişkarabiber

Hazırlanışı:

Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağınıkızdırdıktan sonra eti
Koyup 1-2 dakika çevirin. yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk
Alsın.
Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmışsebzeleri etin etrafına dağıtın.
Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyun. 25-30 dakika sonra
Etin pişmişolmasıgerekir.
Etin kalınlığıpişme süresini değiştirebilir 


This entry was posted on 03:48 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: