Malzemeler:

2 pırasa
8-10 ıspanak yaprağı
200 gr domates
40 gr tereyağ ı
6 yumurta
1 demet maydanoz
Tuz

Hazırlanışı:

Pırasalarıtemizleyip ince ince doğrayın. ispanak yapraklarınıtemizleyip
Kıyın. domateslerin kabuklarınısoyup küp küp doğrayın. maydanozu
Temizleyip kıyın.
Bir tavada tereyağ ınıkızdırıp pırasayıkavurun. küp doğranmışdomatesi
Ekleyip kavurmaya devam edin. ispanağıilave edip birkaç dakika daha
Kavurun. yumurtalarıüzerine kırıp tuz serpin. tahta kaşıkla hafifçe
Karıştırıp 5 dakika pişirin.
Menemenin üzerine maydanozu serpiştirip sıcak olarak servis yapın.afiyet
Olsun...



This entry was posted on 05:41 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: