Malzemeler:

500 gr kuşbaşıet
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 soğan
2 sivribiber
3-4 domates
3 patlıcan
1 büyük patates
1 su bardağı sıcak su

Hazırlanışı:

Patlıcanlarıalacalısoyup iri küpler halinde doğrayın. tuzlu suda bekletin.
Süzüp kağıt havlu ile kurulayın. patates, domates ve soğanların
Kabuklarınısoyun. soğan ve domatesleri küp küp kesin. patates ve
Biberleri iri iri doğrayın.
Eti tencereye alıp suyunu salıncaya kadar pişirin. yarım bardak sıcak su
Ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. sıvıyağıekleyip soğan ve biberleri
Etle birlikte kavurun. domatesi ekleyip karıştırın. patates, patlıcan, tuz ve
Karabiber ekleyip kalan sıcak suyu ilave edin. kısık ateşte pişirin.afiyet
Olsun...



This entry was posted on 03:19 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: