Malzemeler:
1 adet karnabahar
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça
100 gr kıyma
2 adet patates
2 adet havuç
2 çorba kaşığı bezelye
Tuz
Hazırlanışı:
Karnabaharlarıhaşlayın.çiçeklerini ayırın.yarım çay bardağı sıvıyağı
Kızdırın.soğanıyemeklik doğrayıp,yağda kavurun.1 çorba kaşığı salçayla
Kavurmaya devam edin.kıymayıilave edin.
Patates ve havucu küçük küçük doğrayın.2 çorba kaşığı bezelyeyle birlikte
Tencereye ekleyin.5 dk pişirin.çiçeklerini ayırdığınız karnabaharıda ilave
Edip,kısık ateşte 15 dk pişirin.
0 yorum: