Malzemeler:

100 gr. havuç
2 salatalık
2 finocchi
2 adet beyaz kereviz costolesi
1 limon
2 minik soğan
2 avakado
1 demet yaban turpu
1 dişsarmısak
1 küçük kase yoğurt
100 gr. ricotta
4 damla tabasco
2 çorba kaşığı worcester
1 demet maydanoz
Tuz, biber

Hazırlanışı:

Sebzeleri ayıklayıp yıkayın. finocchileri, havuç, kereviz ve salatalıkları,
Soyup çekirdeklerini temizledikten sonra zar şeklinde doğrayın. turpları
Incecik dilimleyin, soğanlarıince ince kesin. hepsini birden derin bir salata
Kasesine boşaltın. avokadolarısoyup kararmalarınıönlemek için limon
Suyuyla ıslatın.
Avokadoyu kuşbaşıdoğrayın ve soyulmuşsarmısak, yoğurt, ricotta,
Tabasco, worcester, tuz ve biberle birlikte mikserden geçirin. katıbir sos
Elde etmelisiniz sonuçta.
Maydanozu ince ince kıyıp sosa ilave edin. yarım saat buzdolabında
Beklettikten sonra da sosu ayrıbir kapta olmak üzere sebzeleri servis
Yapın. 


This entry was posted on 01:44 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: