Malzemeler:

200 gr taze fasulye
1 adet orta boy kabak
1 adet orta boy havuç
1 çorba kaşığı mısırözü yağı
3-4 dişsarmısak
1/2 tatlıkaşığı kuru fesleğen

Hazırlanışı:

Fasulyeleri ayıklayıp,kabağın ve havucun kabuklarınısoyalım.hepsini uzun
Ince doğrayalım.yağıtencereye alalım. dövülmüşsarmısaklarıilave
Edelim.
Ardından fasulyeleri tencereye alalım.karıştırarak 3 dk kavuralım.sonra
Havuçlarıtencereye alalım.karıştırmaya devam ederek 5 dk daha
Kavuralım.orta hararetli ateşte yumuşamaya başlayan havuç ve
Fasulyelerin içine kabaklarıilave edelim.yine kavurmaya devam edelim.
Sebzeleri hafifçe fazla yumuşatmadan sote edelim.ateşten almadan iki dk
Önce kuru fesleğen,tuz,ve karabiberi ekleyelim.garnitür olarak servis
Yapalım.



This entry was posted on 01:41 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: