Malzemeler:

Kabak:5ad(dolmalık)
Kıyma:250gr
Domates:2ad
Sivri biber:10ad
Maydonoz:1dem
Karabiber:15gr
Kırmızıpul biber:15
Tuz:25
Bulyon:10gr
Salça:25gr
tereyağ :75gr
Un:100gr
Su:100ml
Süt:100ml
Yumurta:1ad
Kaşar:100gr
Soğan:1ad

Hazırlanışı:

Kabaklarımız ikiye bölüp 10 dakika haşlayalım.
Kaşık yardımıyla iç lerini oyalım.
Ve karnıyarık içi hazırlar gibi icinin hazırlayalim ve sadece domates ve
Biber ekliyelim.
Beşamal sos yapalim ve domates sosumuzu hazırlıyalim.
Kabaklarımızıtepsiye dizelim ve içine içimizi doldurup,
Üstüne beşamal sosumuzu krema torbasıyla sıkalim,domates sosumuzu
Ekleyip kaşarlarımızıüstüne serpelim.
15-20dk fırında pisirelim ve çıktıktan sonra dereotumuzu ince kıyıp
Üstlerine serpip servis edin. afİyet olsun...



This entry was posted on 07:11 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: