Malzemeler:

Tavuk fleto:900gr
Zetin yağı:25gr
Soğan:1ad(ince doğranmış)
Toz zencefil:10gr
Sarımsak:3diş(dövülmüş)
Un:15gr
Domates:2ad(küp doğramış)
Tane karabiber:8-10
Karanfil:6diş
Tarçın:1çubuk
Worcestershire:10gr
Patates:2ad(kabuklu)
Havuç:3ad(küp doğranmış)

Hazırlanışı:

Tavuklarımızıkuşbaşıdoğrayalım. orta boy tencerede yağıkızdıralım.
Soğan,sarımsak,zencefii ekliyerek 3dakika soteleyin.
Unu ekleyin topaklaşmamasıiçin karıştırın.
Domatesleri ekleyin 2dak soteleyin.
Küçük bir tülbent keseye karabiber,karanfil,tarçınıkoyun kesenin ağzını
Bağlayın.
Bu keseyi,tavuk bir miktar su ekleyip worcestershire sosu ile soğanların
Üzerine ekleyin. karıştırarak 20 dakika pişirin.
Patates,havuç,ve bezelyeyi ilave edin 30-35 dakika üzeri kapalıbir şekilde
Kısık ateşte pişirin. tülbent keseyi çıkartın.
Afİyet olsun...



This entry was posted on 08:29 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: