Malzemeler:

1 adet soğan
2 çorba kaşığı kıyma
5 adet bonfile
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı yoğurt

Hazırlanışı:

Soğanırendeleyin. 2 çorba kaşığı kıyma ile karıştırın, 1 adet bifteğin
Üzerine bir miktar kıymalısoğanlımalzemeden koyun. üzerine 1 adet
Biftek daha yerleştirin. biftek ve kıyma bitene kadar bu işlemi sürdürün.
Daha sonra, eti folyo kağıdına sıkıca sarın. derin dondurucuda bir gece
Bekletin. ertesi gün, dondurucudan çıkarıp, ince ince dilimleyin. yağsız
Tavada pişirin. servis tabağına alın. tuzunu ilave edin.
Çorba kaşığı yağıtavada kızdırın yarım çorba kaşığı salçayıiçindi ezin.
Etlerin üzerinde gezdirin. yanında yoğurt ve iberle servis yapın.
Not : bu eti derin dondurucud; muhafaza ettiğiniz sürece istediği niz an
Çıkartıp kullanabilirsiniz ekmek arasıdöner, pilav üstü de döner ve
Iskender yapabilirsiniz. 


This entry was posted on 23:50 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: