Malzemeler:

350 gr.penne rigate (delikli makarna)
600 gr.taze domates
4 yemek kasigi zeytinyagi
2 dis sarimsak
6 tane hamsi fileto(zeytinyagina yatirilmis)
20 gr. kapari
40 gr.siyah zeytin
100gr. kasarpeyniri

Hazırlanışı:

Domatesleri küp küp dograyin.zeytinyagi ve sarimsaklari,kisik atesde
Kizdirin.(bütün olarak sarimsaklari atin ve sonradan cikartin.böylece
Aromasi hos lezzet verecektir.)domates,kapari ve cekirdekleri cikartilmis
Zeytinleri,yag ile10 dk.pisirin.tuz vebiberi ilave edin.hamsileri kücük
Kücük dograyip sosa ilave edin ve 1-2 dk.pisirin.makarnayi haslayip
Süzün.sosu makarnaya karistirin ve2dk.daha pisirin.soslu makarnayi
Önceden isitilmis tabaklara alin ve üzerine rendelenmis kasarpeyniri
Serperek servis yapın.



This entry was posted on 02:53 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: