Malzemeler:

500 gr küp şeklinde keilmişyağsız bonfile
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çorbakaşığı susam yağı
1 çorba kaşığı üzüm likörü
2 çay kaşığı mısır nişastası
500 gr pırasa
3 adet küçük taze soğan
2 çay kaşığı sıvıyağ
2 çay kaşığı  şeker
1/2 su bardağı et suyu
2 çorba kaşığı ince dilimlenmişmaydanoz
Tuz , karabiber

Hazırlanışı:

Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, mısır nişastasını, soya sosunu, 1
Çorba kaşığı susam yağını, karabiberi, tuzu ve üzüm likörünü karıştırın.
Yarım saat buzdolabında bekletin.
Pırasayıve soğanıenine ince ince doğrayın. çin tavasının içinde sıvıyağı
ısıtıp etleri 1-2 dakika pişirin.(sadece dışıbiraz kahverengileşsin). İçine
Pırasa ve soğanıekleyip, 3-4 dakika daha tavada çevirip, tabağa alın.
Üzerine süslemek için maydanoz serpiştirip servis yapın


This entry was posted on 03:21 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: