Malzemeler:

4 parça piliç göğüs
1 adet yuvarlak ekmek veya tost ekmeği
1 adet yeşil elma- ufak doğranmış
60gr. ceviz İçi- kıyılmış
3 adet yeşil soğan-İnce doğranmış
2 çorba kaşığı maydanoz, kıyılmış
125 gr. mayonez
Dövülmüşkarabiber
Ispanak veya marul yapraklan, saplarıayrılmış
4 adet domates, dilimlenmiş

Hazırlanışı:

Dilimlediğiniz göğüs etlerini kayncıya kadar suda yaklaşık 25 dakika üzeri
Kapalıolarak hoşlayın. kendi suyunda soğumaya bırakın.
Ekmeği, tepesinden düzgün bir şekilde keserek içini oyun.
Elma, ceviz, soğan, maydanoz. mayonez ve arzuya göre karabiberi bir
Kapta karıştırın. ekmeğin içine sırasıyla yeşil yaprakları, piliç iç etlerini,
Elmalıharcıve domates dilimlerini yayın. bu işlemi ekmeğin içi dolana
Kadar tekrarlayın. en üste tekrar yeşil yapraklarıyayıp, kapağı
Yerleştirdikten sonra alüminyum folyoya sararak bir gece buzdolabında
Tutun.
Pasta dilimi halinde keserek servis yapın.



This entry was posted on 05:03 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: