Malzemeler:

8 büyük domates
275 300 gr konserve veya dondurulmuşpavurya eti
2 limon, kabuğu rendelenmiş
4 çay kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı mayonez
4 yemek kaşığı lor peyniri veya labne, süzgeçten geçmiş
2 demet tere, ince kıyılmış
Tuz ve karabiber
12 damla tabasco (acıbiber sosu)

Hazırlanışı:

Domateslerin başlarınıkesip bir kenara koyun. bir çay kaşığı yla dikkatlice
Domateslerin içini oyup çıkartın. ters çevirip bir havlu üstünde kurumaya
Bırakın.
Bir kasede pavurya etini, limon kabuğunu ve suyunu mayonezi ve elekten
Geçmişlor peyniri karıştırın. (aşçının önerisine bakın.) tere, tuz, biber ve
Acıbiber sosunu ekleyip tatlandırın. kabın kapağınıkapatıp, karışımı1-2
Saat buzdolabında soğutun.
Kaşıkla karışımıdomateslerin içine koyup domates kapaklarınıüstlerine
Yerleştirerek servis yapın.



This entry was posted on 11:50 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: