Malzemeler:

3 çorba kaşığı margarin
600 gr kuşbaşıdana eti
200 gr arpacık soğan
2 dişsarımsak
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı et suyu
1/2 çay kaşığı tuz
Taze çekilmişkarabiber

Hazırlanışı:

Margarini bir tavada eritin. yağkızınca etleri ilave edip, sık sık karıştırarak
Hafif renk alıncaya kadar pişirin.
Soğan ve sarmısağıkatıp, soğanların dışıiyice pembeleşinceye kadar
Arasıra karıştırarak pişirin. sirkeyi, et suyunu, tuzu ve biberi ilave edip, et
Ve soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin.
Papaz yahnisini önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis
Yapın.



This entry was posted on 03:19 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: