Malzemeler:

3 adet yufka ekmek (ufalanmış),
3 adet rendelenmişdomates,
3 adet yeşilbiber (ince doğranmış),
1 adet kuru soğan (ince doğranmış),
3 dişkuru sarımsak (ince doğranmış),
1 demet maydanoz (ince doğranmış),
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası,
1 tatlıkaşığı tuz,
1 tatlıkaşığı kırmızıbiber,
50 gr. rendelenmişantep veya kaşar peyniri,
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı,
1 tatlıkaşığı karabiber.

Hazırlanışı:

Ekmek hariç bütün Malzemeler:karıştırılır. ekmekler ilave edilir ve yavaş
Yavaşyoğurulur, iyice karıştırılıp elle şekil verilir. servis tabağına alınıp
Turşu ve ayranla servis yapılır. 


This entry was posted on 03:02 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: