Malzemeler:
3 adet yufka ekmek (ufalanmış),
3 adet rendelenmişdomates,
3 adet yeşilbiber (ince doğranmış),
1 adet kuru soğan (ince doğranmış),
3 dişkuru sarımsak (ince doğranmış),
1 demet maydanoz (ince doğranmış),
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası,
1 tatlıkaşığı tuz,
1 tatlıkaşığı kırmızıbiber,
50 gr. rendelenmişantep veya kaşar peyniri,
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı,
1 tatlıkaşığı karabiber.
Hazırlanışı:
Ekmek hariç bütün Malzemeler:karıştırılır. ekmekler ilave edilir ve yavaş
Yavaşyoğurulur, iyice karıştırılıp elle şekil verilir. servis tabağına alınıp
Turşu ve ayranla servis yapılır.
0 yorum: