Malzemeler:

50 gr. yağ
400 gr. konkase domates
4 dişsarımsak
2 adet çarliston biber (ince dilimlenmiş)
100 ml. dömi glass
500 m. domates suyu
Maydanoz (ince kıyılmış )
Taze çekilmişkarabiber
Tuz

Hazırlanışı:

Yağıtencerede eritin. konkase domatesleri ilave edip karıştırın. sarmısağı
Ve çarliston biberleri ekleyerek pişirin. dömi glas ve domates sosunu
Ekleyin. tuz ve karabiberini koyun. bir taşım kaynatıp altınıkısın. kısık
Ateşte koyu kıvamlıbir sos elde edinceye kadar pişirip ateşten alın ve
Üzerine maydonoz serpiştirin. 


This entry was posted on 14:35 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: