Malzemeler:

1/2 bardak kırmızıbiber,
1 bardak ceviz,
3-4 dilim kızarmışekmek,
1 limon suyu ve yeterli su,
Tuz, kimyon,
Acıbiber,
Zeytinyağı,

Hazırlanışı:

Önce yarım bardak kırmızıbiberin üzerine limon suyu ilave edilir. (yeterli
Olmazsa su ile tamamlanır). limon suyu bibere hem doğal rengini verir
Hem de acısınıbir ölçüde almışolur. kızarmışekmek ile ceviz robotta
Çekilir ve bu karışım büyücek bir kasede limonlu biberle birleştirilir. eğer
Biber acıise, bu karışıma daha fazla kızarmışekmek ilave edilir. karışım
Koyu ise daha sonra su ilavesiyle macun haline getirilir ve tuz, gerekiyorsa
Acıbiber, kimyon ve zeytinyağıilave edilir. dilim ekmeğin üzerine
Sürülerek servis yapılır



This entry was posted on 03:04 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: