Malzemeler:

2 yumurta
Tuz, karabiber
Yarım su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
1.5 çay bardağı rendelenmişkaşarpeyniri
1 çorba kasesi konserve mısır tanesi
25 gr tereyağ ı

Hazırlanışı:

Yumurta, tuz ve karabiberi bir kasede çırpın. un ve kabartma tozunu
Ekleyip pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpmaya devam edin.
Rendelenmişkaşarpeyniri ve mısır tanelerini unlu karışıma ilave edip
Karıştırın. tereyağ ıve sıvıyağıtavaya alıp kızdırın. mısırlıharçtan birer
Çorba kaşığı dolusu alıp tavaya dökün. kaşığı n tersi ile hafifçe bastırıp
Üzerlerini düzleyin. her iki tarafınıkızartın.
Mücverleri kâğıt havlu üzerine alıp yağınısüzdürün. ilık servis yapın.afiyet
Olsun... 


This entry was posted on 03:38 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: