Malzemeler:

4 dilim biftek
5 kare milföy
4-5 mantar
1 sivribiber
2 çorba kaşığı doğranmışdomates
Tuz, karabiber
1 yumurta sarısı

Hazırlanışı:

Biftekleri teflon tavada yağsız olarak suyunu salıncaya kadar orta ateşte
Iki taraflıpişirin. tuz serpin ve suyunu çekene kadar pişirmeye devam
Edin.
Mantarlarıyıkayıp kurulayın ve küçük küçük doğrayın. bir tavada
Margarini eritip mantarlarısoteleyin. sivribiberi ince doğrayıp ekleyin.
Tuz, karabiber ve domatesi ilave edip suyunu çekene kadar pişirin.
Milföyleri merdane ile biraz açarak büyütün. ortalarına 1 dilim biftek, 1-2
Kaşık mantarlıkarışım ekleyip bohça şeklinde sararak kapatın. hamurun
Birleşme yeri altta kalacak şekilde tepsiye yerleştirin.
Kalan kare milföyü, ucu şekilli hamur kesici ile yarım santimlik şeritler
Halinde kesin. hamur bohçalarının üzerine çapraz olarak yerleştirin.
Üzerlerine yumurta sarısısürüp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı
Fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. haşlanmıştaze patates ve havuç
Ile sıcak olarak servis yapın.afiyet olsun :)



This entry was posted on 03:27 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: