Malzemeler:

1 tavuk göğsü
2 patates
1 domates
1 biber
1 çorba kaşığı galeta unu
3 marul yaprağı
5-6 zeytin

Hazırlanışı:

Tavuk göğsünü büyük markeflerden istediğiniz büyüklükte ve adefte açık
Ya da kapalıolarak alabilirsiniz. bir dilim olarak aldığınız tavuk göğsü
Birbirine bağlıiki parçadan oluşur. tavuğu iyice yıkayarak hafifçe tuzlayın
Ve galeta ununa bulayın.
Tavaya yağıkoyup kızdırarak tavuğu kızartın. kabuklarınıkesip ince ince
Dilimlediğiniz patatesleri de kızartın.
Kızarmışpatatesleri ve şinitzeli bir tabağa alın. şinitzelin birbirinden
Bağımsız parçalarıtabağın üstüne gelecek şekilde yerleştirin. şnitzelin
Üzerine zeytinle gözler, domatesle ağız ve biberle burun yapın.
Patates kızartmalarınıda şinitzelin çevresine yerleştirin. marul, domates ve
Biber yardımıyla tabağıdilediğiniz şekilde düzenleyerek çocuğunuza
Sunun. 


This entry was posted on 04:56 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: