Malzemeler:

1 kg ispanak kökü
2 adet soğan
5 çorba kaşığı margarin
1 tatlıkaşığı biber salçası
1 su bardağı haşlanmışyeşil mercimek
1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:

Ispanağın kırmızıköklerini yaprağına kadar yemeklik doğrayıp iyice
Yıkayın. soğanlarıince ince kıyın.
Bir tencerede margarini eritip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.
Salçayıve mercimeği ekleyerek karıştırın. daha sonra yıkadığınız
ıspanaklarısıkmadan sulu olarak üzerine ilave edin. tuzunu ve
Karabiberini serpip kısık ateşte 20 dakika pişirin. ateşten indirmeden önce
Limon sıkıp 5 dakika daha pişirip servis yapın.



This entry was posted on 01:28 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: