Malzemeler:

2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmişkereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye

Hazırlanışı:

Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. sebzeleri ve mantarları
Zeytinyağında ayrıayrısoteleyin. üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı
Şarabıbölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri ve mantarlarıtabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini
Yerleştirin. taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.



This entry was posted on 05:04 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: