Malzemeler:

4 orta boy temizlenmiş, uskumru
Tuz ve karabiber
1 1/2 limonun suyu
1 çay kaşığı kimyon

Hazırlanışı:

Balıklarıdurulayıp kurulayın. keskin bir bıçakla balıkların her iki yanlarım
Da çaprazlamasına çizin.
Izgarayı ısıtın. balıkların içini dışım tuz ve biberle tatlandırın. İçlerini biraz
Limon suyuyla ıslatın. üstlerine kimyon ve birkaç yemek kaşığı limon suyu
Serpiştirin.
Balıkları, bir kez alt üst ederek 10 dak. ızgarada pişirin. bu arada zaman
Zaman üstlerine limon suyu serpiştirin. dilerseniz pişme sırasında bir
Miktar daha kimyon kullanabilirsiniz. balıklarıbekletmeden sıcak olarak
Servis yapın.



This entry was posted on 02:13 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: