Malzemeler:

400 gram biftek
8 çorba kaşığı limon suyu
1 çorba kaşığı bal
2 çorba kaşığı diyet şekeri
1 çay kaşığı zencefil
Iki buçuk su bardağı su
1 çorba kaşığı mısırunu
1 çorba kaşığı su
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
1 tutam kekik

Hazırlanışı:

Teflon tavayı ısıtın. biftekleri içine yerleştirin. yumuşayana ve rengi
Değişene dek arkalıönlü pişirin. sonra tavadan çıkarın.
Tavanın içine limon suyunu, balı, diyet şekerini, zencefili ve iki buçuk su
Bardağı suyu alın. kaynamaya başladığında ateşi kısın. bu şekilde yaklaşık
10 dakika kaynatın. mısır unu ile 1 çorba kaşığı suyu blendırdan geçirin.
Ayrıbir tavada koyulaşana dek kaynatın. kekik ve maydanozu ilave edin.
Sonra limon suyunun bulunduğıkarışıma ekleyin. sürekli karıştırarak,
Pişirin. son olarak biftekler ekleyin. biftekler piştikten sonra tavayıateşten
Alın. servis ya



This entry was posted on 03:05 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: