Malzemeler:

150 gram bonfile
150 gram baharatlıacılıköfte (İncecik hazırlanmış)
150 gram piliç eti
2 çorba kaşığı tereyağ ı
100 gram domates sosu
2 dişsarımsak
1 adet domates
3 adet biber

Hazırlanışı:

Bonfile, köfte ve piliç etlerini ızgarada pişirin. lavaşekmekleri rulo yapın,
1 çorba kaşığı tereyağ ınıeritin. lavaşekmekleri yağda çevirerek hafifçe
Pişirin. domates sosunu ilave edin.
Lavaşekmekleri tavadan alıp, servis tabağına yerleştirin. üzerine ince
kıyılmış sarımsakla karıştırılmışyoğurdu dökün. pişirilen etleri karışık
Olarak dizin. izgara edilmişdomates ve biber dilimleri ile süsleyin.
Artan 1 çorba kaşığı tereyağ ınıeritin. kırmızıbiberi yağda kavurup, etlerin
Üzerine gezdirin. karabiber ve tuzunu ilave edip, servis yapın. 


This entry was posted on 23:48 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: