Malzemeler:

800 gram kuzukol
2 adet havuç
2 adet soğan
1 demet maydanoz sapı
2 adet sivri biber
1 çay bardağı et suyu
Sıvıyağ
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Ön hazırlık olarak domateslerin, soğanların ve havuçların kabuklarını
Soyun. genişbir fırın. tepsisinin içine kuzu budunu, soğanları, havuçları,
Domateslerl, sivri biberleri ve maydanoz saplarınıyerleştirin. Malzemeler:in
Üzerine tuz ve karabiber serperek 200 derecelik fırına koyun.
Etin piştİğine emin olduktan sonra ki bu yaklaşık 40-45 dakika sürebilir,
Fırından çıkartın. tepside bulunan sebzeleri ayırarak, hepsini mikserden
Geçirin. 1 çay bardağı et suyunu da ekleyerek püre haline getirin.
Servis tabağına püreyi ve eti yerleştirin. arzu edersenız, yanına
Koyacağınız iç pilav İle servıs yapabilirsiniz.



This entry was posted on 03:04 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: