Malzemeler:

8 adet pirzola
1/2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı salça
12 adet arpacık soğanı
12 adet ayva dilimi
1/2 çay kaşığı zencefil
1/2 çay kaşığı kekik
10 adet tane karabiber
1 su bardağı su
Tuz , kekik
Kızartmak İçin sıvıyağ

Hazırlanışı:

Etleri tuz ve karabiberle ovun. pirzolalarıuna bulayın. fazla unu silkeleyin.
Kızdırılmışsıvıyağda arkalıönlü yarıyarıya kızartın. pişireceğiniz kaba
Koyun.
Hafifçe sulandırılmışsalçayıüzerine dökün. kalan yağın içine kabuklarını
Soyduğunuz arpacık soğanlarıkoyup hafifçe soteleyin. pirzolaların üzerine
Ilave edin. ayva dilimlerini pirzolaların üzerine dizin.
Yarım çay kaşığı zencefili ve yarım çay kaşığı kekiği serpin. tuzunu
Ayarlayın. tane karabiberleri serpin. 1 su bardağı suyu ilave edin. hızlı
Ateşte 15 dakika pişirip servis ya



This entry was posted on 02:59 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: