Malzemeler:

500 gr kusbasi kuzu eti
250 gr kuskus
1 adet soğan
2 yemek kasigi salca
50 gr bezelye
2 adet patates
4 adet havuc
1 bardak su
Bir miktar dogranmis maydanoz
Tuz karabiber
1 dis sarimsak ve ezilmis ufak aci kirmizi biber

Hazırlanışı:

Kuzu etlerini tuz,sarimsak ve kirmizi biber ile karistirarak,kup kup kesilmis
Soganlarla soteleyin. salcayi ve 1 bardak suyu ekleyin.kup kup kesilmis
Patates,havuc ve bezelyeleride etlere ekleyerek40 dakika kadar
Soteleyin.maydanozu da ilave edip kuskus ile servis yapın.afiyet olsun :)



This entry was posted on 06:20 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: