Malzemeler:

1 kase yesil fasulye kurusu
1 kase domates kurusu
1 kase yesil biber kurusu
1 adet kuru soğan
3 yemek kasigi siyag
Yariyemek kasigi salca(biber salcasida olabilir)
Tuz, karabiber
4 yumurta

Hazırlanışı:

Oncelikle kuru sebzeler haslanir ve soguk sudan gecirilir.teflon bir tavaya
sıvıyag konur ve sogus dogranmis soğan eklenir ve sotelenir,salca ilave
Edilir.ardindan haslanip kuçuk dogranan domates kurusu eklenir ve bi
Muddet karistirilarak kavrulur.domatesler hafif renk degistirince biber ve
Fasulye kurulari eklenir.5-10 dk da bunlar kavrulur ve suyu eklenir.kara
Biber ve tuz ekleyip kaynamaya birakilir.suyunu ceken harca yumurtalar
Tek tek kirilir ve hafif karistirilir.agzi kapatilip az daha ocakta tutulur ve
Alti kapatilir.sicak servis yapilir.
Afiyet olsun :)! 


This entry was posted on 14:43 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: