Malzemeler:

1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım acıyeşil biber
3 dişdövülmüşsarımsak
400 gram kıyılmış yağsız tavuk eti
2 çorba kaşığı köri
1 tutam acıkırmızıbiber
1 kase mısır tanesi, tuz
Üzerine :
Yarım kase haşlanmışpirinç

Hazırlanışı:

Tavaya 1 çorba kaşığı zeytinyağınıalın. küçük doğranmışacıyeşil biberi
Ve 3 dişdövülmüşsarımsağıekleyin. orta dereceli ateşte yaklaşık 10
Dakika tahta kaşıkla sürekli çevirerek, soteleyin. isıyıbiraz arttırdıktan
Sonra kıyılmış tavuğu ekleyin. pişene dek sürekli çevirin.
2 çorba kaşığı köri ve bir tutam acıkırmızıbiberi ekleyin. çok az tuz ve bir
Kase mısır tanesini ilave edin. birkaç dakika pişirdikten sonra servis
Tabağına alın. üzerine haşlanmışpirinç ve ince kıyılmış taze kişniş
Serperek, servis yapın.



This entry was posted on 04:49 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: