Malzemeler:

Dışmalzemesi:
1/2 kg ince bulgur
250 gr hindi bonfile
2 adet haşlanmışpatates
Tuz-karabiber
İç malzemesi:
1 kg hindi bonfile
4 adet soğan
1 kase dövülmüşceviz
5 yemek kaşığı tereyağ 
Karabiber,tuz,kırmızıpul biber
1/2 demet maydanoz

Hazırlanışı:

İçini hazırlamak için; hindi bonfileyi kıyma yapmak için robottan geçirin.
Soğanıince kıyın. 3 yemek kaşığı tereyağ ında soğanıkavurup ekleyin.
Kıyma kavrulunca dövülmüşceviz, kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber,
Kırmızıpul biber katıp karıştırın.
Bulguru kaynar 1 su bardağı su ile ıslatın. patesleri rendeleyip hindi etini
Çekin. tuz ve karabiberle tatlandırıp yoğurun. hamuru 2 parçaya bölün.
Yağlanmışfırın kabına yayın. arasına harcıyayıp üzerine kalan hamuru
Yayıp minik yağlar koyarak 180 derece ısıtılmış fırında kızartın.
Afiyet olsun :)



This entry was posted on 07:26 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: