Malzemeler:

1 hazır kuzu bağırsağısarması(sakatatçılarda bulabilirsiniz)
1/4 su bardağı rafine yağ

Hazırlanışı:

Önce fırınınızıorta sıcaklığa (180 c) getirip ısıtınız. döner fırın tertibatının
Şişine kuzu bağırsağınıtakıp çalıştırınız. 40-50 dakika, her tarafınar gibi
Olana kadar kızartınız.
Kokoreci bir kesme tahtasına çıkarıp, keskin bir bıçakla 1 cm kalınlığında
Dilimleyiniz.
Izgaranızıyakıp ısıtınız. kokoreç dilimlerini ızgaraya koyup 2-3 dakika, her
Iki yanlarınıyeniden ızgara ederek pişirdikten sonra yanında ızgara edilmiş
Domates ve sivri biberle servis ediniz.



This entry was posted on 04:12 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: