Malzemeler:

1 kg buyuk karides
1,5 subardağı  un
1 cay kasigi kirmizi toz biber
1 su bardağı  bira
Aci sos, tuz karabiber
Sosu icin:
Birkac dis sarimsak

Hazırlanışı:

Karidesleri ayıklayıp tuz, karabiber ve az miktarda una bulayın.kalan unu,
Toz kirmizi biberi, birayi ve acılısosu karıştırarak bir sos kıvamona getirin.
Karidesleri bu sosa bulayıp kizartin..
Biraz zeytin yagi,limon suyu,ince kesilmis maydanoz ve ezilmis sarimsagi
Karistirarak ayri bir sos elde edin vebu sosla beraber servis yapın.bu sosu
Tum balik cesitleriyle kullanabilirsiniz.afiyet olsun :)



This entry was posted on 02:42 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: