Malzemeler:

4 lüfer
10 mantar
2 soğan
3 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sıcak süt
1 çorba kaşığı su

Hazırlanışı:

Balıklari temizleyip yüzgeçlerini ve kuyruğunu kesin. İyice yıkayıp süzgeçe
Alın. balıkların üzerine 1-2 cm ara ile bıçakla kesikler atın. tuz ve
Karabiber serpin. mantarlarıtemizleyip ince ince dilimleyin. soğanları
Soyup kıyın. margarini bir tavada eritin. unu ekleyip pembeleştirin. sütü
Ve suyu azar azar döküp karıştırarak ilave edin. koyulaşıncaya kadar
Pişirin.
Kiremit veya güveç kaplara balıklarıyerleştirin. maydanozu serpin.
Doğranmışmantar ve soğanın balıkların çevresine paylaştırın. mantarların
Üzerine beşamel sosu ince ince dökün. önceden ısıtılmış 200 dereceye
Ayarlanmışfırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. kiremitte sıcak olarak
Servis yapın.



This entry was posted on 02:12 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: