Malzemeler:

2 adet kereviz
Yarım limonun suyu
Yarım kg ıspanak
1 adet soğan
1 tatlıkaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı pirinç
Karabiber, kırmızıbiber
Dilerseniz tuz

Hazırlanışı:

Kerevizleri temizleyin. ortalarınıoyup, limonla ovun. 15 dakika haşlayın.
Kerevizler haşlanırken ıspanaklarıyıkayın. soğanıküçük doğrayın, 1 tatlı
Kaşığı sıvıyağda kavurun. ispanaklarıda ilave edin. pirinci ekleyin.
Tencerenin kapağınıkapayın. ispanaklarıkendi suyu ile pişirin.
Bir tutam tuz ve baharatlarınıekleyin. ocaktan alın. haşlanmışkerevizlerin
Içine ıspanağıdoldurun. servis tabağına koyun. dilerseniz, yoğurtla da
Servis yapabilirsiniz.



This entry was posted on 11:47 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: