Malzemeler:

8 dilim kefal
2 çorba kaşığı çiçekyağı
1 orta boy soğan
1 orta boy sarmısak
2 orta boy domates
2 küçük boy havuç
1 dal kereviz
2 orta boy patates
1 defne yaprağı
1 tatlıkaşığı tuz
1 fiske karabiber
1 bardak su
1/3 bardak sek beyaz şarap
1/2 bağmaydanoz

Hazırlanışı:

Önce fırınınızıorta hararette ısıtın. ön hazırlık olarak domatesleri,
Kabuklarınısoyup çekirdeklerini ayıkladıktan sonra, iri zar biçimi doğrayın.
Havucu yıkayıp kazıyın. kerevizi de yıkayın. patatesi yıkayıp dışkabuğunu
Soyun. havuç, kereviz ve patatesi,iri zar biçimi doğrayın. soğanıince
Yemeklik doğrayın. sarmısağıayıklayın. maydanozu yıkayıp kuruladıktan
Sonra, ince kıyın.
Orta boy bir tencereye çiçekyağınıkoyup orta ateşte kızdırın.yağkızınca
Soğanıve sarmısağıkatıp, 2 dakika karıştırarak sote edin. havuç ve
Kerevizi,ilave edin. bunların pişmesine yakın, önce patatesi bir-iki dakika
Sonra da 


This entry was posted on 02:11 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: