Malzemeler:

1 kg kuşbaşıkuzu eti(orta yağlı)
1 su bardağı su
1/2 çorba kaşığı tuz
125 gr. margarin

Hazırlanışı:

1 kg kuşbaşıkuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla
Karıştıralım.eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini
Alalım.tuzladığımız eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu
Ekleyelim.tencerenin kapağınıkapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya
Kadar orta ateşte pişirelim.
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatasıveya çoban salatasıile
Birlikte servis yapalım.



This entry was posted on 02:53 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: