Malzemeler:

1 adet pisi balığıfiletosu
250 gr. karides
1 su bardağı sıvıyağ
6 adet taze defne yaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu

Hazırlanışı:

Pisi balığıfiletosunu 2 parmak kalınlığında şerit şeklinde kesin.
Şeritlerin ortalarına karides koyup rulo şeklinde sarın.
Hazırladığınız balıklırulolarıküçük çöp şişlere limon kabuğu, defne yaprağı
Ve biber sıralamasıvla dizin.
Balık şişleri kızdırılmışsıvıyağda kızartın
Karidesli pisi balığını, haşlanıp tereyağ ında sote edildikten sonra üzerine
kıyılmış maydanoz serpilmişpatatesle birlikte servis yapın. 


This entry was posted on 02:09 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: