Malzemeler:

100 gr. İnce dilimlenmişpastırma
2 domates
3 sivribiber
1 yemek kaşığı tereyağ ı
4 dal maydanoz
6 dilim limon
6 alüminyum folyo (15 x 15cm.)

Hazırlanışı:

15 x 15 kesilmiş6 alüminyum folyonun iç kısımlarınıtereyağ ıile yağlayın.
İkişer dilim pastırmayıüzerlerine yerleştirin. pastırmaların üzerine
5’er dilim domates, yemeklik doğranmışbir miktar yeşil biber,
Maydanoz ve limon dilimi ile fındık büyüklüğünde tereyağ ınısırasıyla dizin.

ALUMINYUM FOLYOLARIKATLAYARAK KAPATIN. ORTA HARARETLI FIRINDA 20
Dakika kadar pişirerek servis yapın



This entry was posted on 02:51 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: