Malzemeler:

2 adet hindi schnitzel
4 dilim dana jambon
4 dilim kasar
2 adet kabak
1 dis sarimsak
1 adet biber
Tuz,karabiber yag
2 adet kurdan

Hazırlanışı:

Hindischnitzelleri doverek inceltin,tuz ve karabiberle tatlandirip, arasina bir
Adet jambon ve bir adet peynir koyarak rulo seklinde sarin,kurdan ile
Tutturun.
Hazirladiginiz rulolari biraz kizartin,tavadan alin.kabaklari dilim dilim
Kesin,biraz sote edin.uzerine kesilmis sarimsak ve kup kup dogranmis
Biberi ekleyerek soteleme islemine devam edin.sebzelere biraz su ilave
Ederek,hindirulolarini tencerenin icine koyun.20 dakika kadar tencerenin
Kapagini kapatarak pisirin.
Pistikten sonra tencerenin kapagini acin ve fazla suyun buharlasmasi icin
Bir miktar daha pisirmeye birakin.pilav ile servis yapabilirsiniz.afiyet
Olsun...



This entry was posted on 06:27 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: