Malzemeler:

2 kabak
4 tavuk göğsü
200 gr yoğurt,
8 dişsarımsak
1 tatlıkaşığı salça
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Kabaklarıtemizleyip 3-4 parçaya kesin. tuzlu suda yumuşayıncaya kadar
Haşlayın. kabaklarıezerek püre haline getirin. 1 tatlıkaşığı yoğurdu ayırıp
Kalanına 4 dişezilmişsarımsak ilave edin. kabak püresini ekleyip
Karıştırın.
Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 dişezilmişsarımsak, karabiber ve tuzu
Ekleyip karıştırın. tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin.
Yağsız tavada önlü arkalıpişirin. kabak sosuyla birlikte servis yapın



This entry was posted on 04:43 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: