Malzemeler:

6 dal maydanoz
1 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı margarin
3 çorba kaşığı sıvıyağ
Tuz, karabiber, kekik
1 kahve fincanısirkeli su
3 adet defne yaprağı
6 adet biftek
6 adet dana jambon
250 gram mantar

Hazırlanışı:

Maydanozlarıirice doğrayın. havuç ve soğanıda tavla zarıiriliğinde
Doğrayın. margarin ve sıvıyağıkarıştırıp, sebzeleri soteleyin. tuz,
Karabiber ve kekik serpin.
Soğanlar pembeleşince 1 kahve fincanıkadar su ilave edin. hazırladığınız
Bu karışıma defne yapraklarınıda parçalayarak katın.
Ayrıbir tencerede etleri haşlayın. İnce uzun bir fırın kabına 2 dilim et
Koyun. üzerine hazırladığınız harçtan yayın. onun üzerine jambon dilimi
Yerleştirin. Malzemeler:bitene kadar bu şekilde üst üste dizin. üzerine
Sirkeli su gezdirin.
Orta ısılıfırında 20 dakika tutun. suyunu 


This entry was posted on 23:49 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: