Malzemeler:

1 adet çipura
Sosu İçin
4 tatlıkaşığı zeytinyağı
1.5 tatlıkaşığı soya sosu
2 tatlıkaşığı sarmısak suyu
3-5 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı kekik
Tuz, toz karabiber

Hazırlanışı:

Sos için gerekli bütün Malzemeler:i karıştıralım. daha sonra hazırladığımız
Sosu bir tülbentte veya ince delikli tel süzgeçe dökelim. sosu süzgeçle
Süzüp, katıkısımlarınıayırdıktan sonra bir süre buzdolabında bekletelim.
Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay
Kaşığı yla bu sostan dökelim. her iki tarafınıda yağlayıp kömür ızgarasında
Kızartalım.
Balığıyeşil soğanla süsleyerek servis yapalım.



This entry was posted on 02:06 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: