Malzemeler:

500 gr dana ciğeri
500 gr küçük sosis
250 gr küçük mantar (silinmiş)
180 gr tereyağ (eritilmiş)
1/2 kahve kaşığı karabiber
24 defne yaprağı
6 büyük domates (her biri 4'e bölünmüş).

Hazırlanışı:

Once, ızgaranızıorta sıcaklıkta ısıtınız.
Ciğeri 3,5 santim büyüklükte kuşbaşıdoğrayıp, sosis ve mantarlarıbütün
Olarak bırakınız. eritilmiştereyağ ıalçak kenarlıbir kaseye dökünüz.
Ciğerleri ekleyip, yağda çevirerek üstlerine biberi serpiniz.
Yağladığınız ciğerleri, sosisleri, mantarları, defne yapraklarınıve
Domatesleri 8 şişe sırayla geçiriniz. bir fırçayla, kasede kalan eritilmiş
Yağın yarısını, şişlerdeki malzemenin üstüne sürünüz.
Şişleri ızgaraya koyup, her iki yanlarını7-8 dakika, çevirdikçe kalan
Yağdan sürerek, pişiriniz. şişleri ızgaradan alıp, servis ediniz.



This entry was posted on 04:19 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: