Malzemeler:

4 adet kalin biftek(herbiri yaklasik 200 gr agirliginda)
1 adet domates
1 paket mozzarella
8 yaprak feslegen
Tuz karabiber ve yag
Patates icin:
6 adet patates
5 yemek kasigi krema
1 yumurta
125 gr rendelenmis peynir (kasar yada parmesan)

Hazırlanışı:

Bifteklerin her iki tarafini tuzlayip biberleyin,kizgin yagda yalnizca birkez(!)
Cevirmek uzere 5 dakika kadar kizartin.etleri tavadan alip,herbir etin
Uzerine,bir adet domates dilimi,bir adet mozzarella dilimi ve iki yaprak
Feslegen yerlestirin. etleri bir firin tepsisine alin ve peynirler kizarana
Kadar,yaklasik 5 dakika pisirin.
Patatesleri biraz haslayin.haslanan patatesleri soyun ve ince ince
Kesin,firin tepsisine dizin.krema,yumurta,tuz ve karabiberi karistirin
Patateslerin uzerine dokun.daha sonra patateslerin uzerine arta kalan
Peyniri dizin.onceden isitilmis firinda yaklasik 30 dakika kadar
Pisirin.afiyet olsun :)



This entry was posted on 06:23 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: