Malzemeler:

1 su bardağı nohut
1/2 kg İşkembe
2 çorba kaşığı tereyağ ı
1 adet büyük soğan
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı domates salçası
Su
1 kase mantı

Hazırlanışı:

Akşamdan ıslattığınız 1 su bardağı nohutu ve yarım kg işkembeyi ayrı
Tencerelerde haşlayın. küçük kesilmişsoğanıekleyin. pembeleşinceye
Kadar kavurun.
Ardından iri kareler şeklinde kesilmişişkembeyi ve 1 su bardağı haşlanmış
Nohutu ilave edin.1 çorba kaşığı biber ve domates salçasınıekleyin.bir-iki
Kez çevirdikten sonra,bir miktar su ilave edin.tuzunu ayarlayın.
Su kaynamaya başlayınca 1 kase mantıyıekleyin.mantılar yumuşayıncaya
Dek pişirin.sıcak olarak servis yapın.



This entry was posted on 03:13 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: