Malzemeler:

1 kilo isirgan otu
250 gr kadar (az miktarda) ispanak yada pazi,sadece yapraklar
3-4 dis sarimsak
3 corba kasigi misir unu

Hazırlanışı:

Isirgan otlarini ellerinize eldiven gecirerek yikayin.(eger topliycaksaniz
Mutlaka eldiven giyin) genis bir tencereye isirgan otlarini, ispanaklari ve
Sarimsagi koyun.uzerlerini bir iki parmak gecicek kadar su ilave edin ve
Orta ateste suyu biraz cekene kadar haslamaya birakin.pismesine yakin
Icine misir unu ve tuz katarak karıştırın,  ocaktan alip blenderdan gecirin
Ve tekrar atese koyun.bir kac dakika daha pisirin.buarada suyunu kontrol
Edin cok sulu olursa biraz daha un ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun :)


This entry was posted on 03:05 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: